background_IMG_7
background_IMG_8
background_IMG_9
background_IMG_10
background_IMG_11
background_IMG_13
background_IMG_22
background_IMG_12
background_IMG_19
background_IMG_14
background_IMG_21
background_IMG_15
background_IMG_24
background_IMG_16
background_IMG_23
background_IMG_17
background_IMG_20
background_IMG_18

  GR

  EN

  Team Building

  Ο ιστοτόπος χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση του, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Πολιτική ιδιωτικότητας Αποδοχή

  Team Building

  Στη SOLID πιστεύουμε ότι το ομαδικό πνεύμα είναι βασική προϋπόθεση για την παραγωγική και δημιουργική λειτουργία μιας εταιρείας. Για αυτό το λόγο αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με την "Visible/Catalyst Greece" και την "SUMMIT". Με αυτό το τρόπο μπορούμε πια να προσφέρουμε στο χώρο μας ολοκληρωμένες λύσεις Team Building από τα μεγαλύτερα δίκτυα δημιουργών εργαλείων ανάπτυξης βιωματικής εκπαίδευσης και Team Building δραστηριοτήτων στην Ελλάδα. Παρακάτω θα βρείτε μερικές πληροφορίες για την κάθε εταιρεία και στις Team Building δραστηριότητες που παρέχουν καιο που μπορούν να υλοποιηθούν κατά τη διάρκεια της εταιρικής σας εκδήλωσης στη SOLID.

  Visible - Catalyst Greece

  Στη VISIBLE οι λύσεις τους βασίζονται στη δυναμική εμπειρική μεθοδολογία & την ευελιξία με στόχο να πετύχουν τη μέγιστη αποτελεσματικότητα. Προσπαθούν να υλοποιήσουν εκπαιδευτικές παρεμβάσεις και ομαδικές δραστηριότητες που δημιουργούν μεγάλη αξία με πλήρως αποτελεσματικό τρόπο που συμβαδίζει απόλυτα με τους επιχειρηματικούς τους στόχους και τις αλλαγές στην αγορά. Πιστεύουν ότι η εκπαίδευση και η ανάπτυξη των ανθρώπων και των ομάδων είναι μια συνεχής διαδικασία και προσφέρουν καινοτόμες και πρακτικές λύσεις σύμφωνες με τις απαιτήσεις των πελατών τους. Αυτή η επιθυμία τους, να είναι καινοτόμοι τους οδήγησε στην απόφαση να επιλέξουν να αντιπροσωπεύουν τα μοναδικά σε ποιότητα και σχεδιασμό ομαδικά προγράμματα ανάπτυξης της Catalyst Global για την Ελλάδα.

  SUMMIT

  Η SUMMIT είναι μια ελληνική εταιρεία που συνεργάζεται με ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες ανά την Ευρώπη, εστιάζοντας στον καινοτόμο τομέα των εκπαιδευτικών εργαστηρίων με βάση τα Workshop που είναι βασισμένα σε παιχνίδια και Team Building events. Από το 2013, έχουν δημιουργήσει και υλοποιήσει εκατοντάδες εργαστήρια και εκδηλώσεις για ανθρώπους στον κόσμο των επιχειρήσεων και της εκπαίδευσης. Ειδικεύονται στην εφαρμογή δυναμικών προγραμμάτων που δημιουργούν θετική ανάπτυξη και αλλαγή. Όλα τα προγράμματά τους αντικατοπτρίζουν τη φιλοσοφία ότι η μάθηση και η ουσιαστική αναψυχή γίνονται πιο αποτελεσματικά μέσω του «PLAY».