background_IMG_7
background_IMG_8
background_IMG_9
background_IMG_10
background_IMG_11
background_IMG_13
background_IMG_12
background_IMG_14
background_IMG_15
background_IMG_16
background_IMG_17
background_IMG_18

  GR

  EN

  Ποιοί Είμαστε

  Ο ιστοτόπος χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση του, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Πολιτική ιδιωτικότητας Αποδοχή

  Η SOLID ανήκει στον Περικλή και Γιάννη Δημητρόπουλο και είναι ένας μοναδικός χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει εκδηλώσεις όλων των ειδών.

  Είτε είναι POP-UP Store, Σεμινάριο Μαγειρικής, Μάθημα Yoga, Επαγγελματική Συνάντηση, Private Δείπνο, Φωτογράφηση, Διαφημιστικό ή ακόμα και Party, στη SOLID είναι σίγουρο ότι η εκδήλωση σας θα μείνει μία αξέχαστη εμπειρία…Προσφέρουμε υπηρεσίες Catering, Bar, DJ, Καθαρισμό και τραπεζοκαθίσματα.

   Πλαισιωμένο από έναν αστικό κήπο, στον πρώτο όροφο ενός (κατά τα άλλα) αδιάφορου επαγγελματικού κτιρίου σε κεντρικό σημείο της αγοράς στο φάρο του Ψυχικού, ο χώρος της SOLID, εδραιώθηκε σε αυτή την κομβική γωνία για να δώσει τη δική του αισθητική στα βόρεια προάστια.

  Κυρίαρχο στοιχείο της σύνθεσης αποτελεί η διαμόρφωση των ανοιγμάτων με ένα σύστημα μεταλλικών χειροποίητων κουφωμάτων με καϊτια.Το άμεσο γειτονικό αστικό περιβάλλον διασπάται – καδράρεται έτσι, ως ένα αποσπασματικό σύνολο εικόνων.

  Χειροποίητο παλαιωμένο τούβλο, μάρμαρο, ξύλο στις στρώσεις των δαπέδων καθώς επίσης και σε τμήματα της οροφής, παραδοσιακή πατητή κονία από φυσικά πετρώματα, δέρμα, λαμαρίνα, χαλκός..Το βιομηχανικό στυλ είναι η κύρια αισθητική, με τη χρήση υλικών στη πρωτογενή τους μορφή και σε φυσικές αποχρώσεις ο χώρος διαμορφώνει τη δική του ταυτότητα και προσφέρει μια αίσθηση οικειότητας και ζεστασιάς.

  Στο κέντρο διαμορφώνεται το καθιστικό των γραφείων, το οποίο οριοθετείται από έναν γραμμικό φωτισμό, προσδιορίζοντας τη θέση του χώρου υποδοχής, όπου πρωταγωνιστικό ρόλο κατέχει το μεταλλικό τζάκι.